Gymnasieexamen – ett stort steg på rätt väg!

Det är med stor glädje som vi på Hultsfred Lärcenter gratulerar Ebba och Gaston till deras gymnasieexamen. Gaston – har tagit Yrkesexamen mot Barn och fritidsprogrammet med grundläggande behörighet och Ebba – har tagit Högskoleförberedande examen mot Samhäll och Humaniora. De har visat stor motivation, engagemang och framsteg under sin studietid hos oss. De har också bidragit till en positiv och inspirerande lärandemiljö för sina klasskamrater.

Gaston och Ebba har nu öppnat dörren till nya möjligheter och utmaningar i livet. Båda vill passa på och studera vidare. Ebba till högre studier och Gaston fortsätter studera inom Hultsfred Lärcenter. Vi är glada för deras framgång och önskar dem all lycka till i framtiden.

Vi vill också tacka alla lärare, studie- och yrkesvägledare och personal som har stöttat Gaston och Ebba under deras resa. Ni har gjort skillnad för dem och för Hultsfred Lärcenter. Tack för ert fantastiska arbete!

Grattis än en gång till Ebba och Gaston! Ni är lysande exempel för andra vuxna som vill fullfölja sin gymnasieutbildning på Komvux. Vi är stolta över er!

Gaston har slutfört yrkesexamen mot Barn och fritidsprogrammet med grundläggande behörighet.
Gymnasieexamen - ett stort steg på rätt väg! 3
Ebba har tagit högskoleförberedande examen mot Samhäll och Humaniora
Gymnasieexamen - ett stort steg på rätt väg! 4
Gymnasieexamen - ett stort steg på rätt väg!