Redo för jobb!

Grattis till våra nyexaminerade studenter!
Vi är glada att meddela att vi har studerande från några av våra populära utbildningar som examinerats och nu är redo för jobb! De som tar examen till sommaren är: Gjuterioperatörer, Yrkesförare och Redovisningsekonomer. Vi är stolta över deras prestationer och önskar dem all lycka i arbetslivet!

Vill du också skaffa dig en eftertraktad kompetens och öka dina chanser på arbetsmarknaden? Då har vi goda nyheter för dig! Vi har fortfarande platser kvar till några av våra spännande utbildningar som startar till hösten, bland annat: Ledarskap, Specialistundersköterska, Förberedande industri och 3D-tekniker. Läs mer om dessa och andra utbildningar på vår hemsida: Utbildningar | Hultsfred Lärcenter (hultsfredlarcenter.se)

Om du är intresserad av teknik och automation, får du inte missa vår sista teknikkväll för säsongen! Den 8/6 kl 17:00-18:30 kan du besöka ATC-Additivt teknikcenter och se det senaste inom 3D-printing, robotteknik och digitalisering. Det är gratis och öppet för alla!

För att hålla dig uppdaterad om vad som händer på Hultsfred Lärcenter, följ oss gärna på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hultsfredlarcenter/. Där kan du se bilder från våra utbildningar, läsa om våra framgångshistorier och få tips om jobbmöjligheter.

Redo för jobb